Klinik med 52 års erfaring

Klinikken blev grundlagt af tidligere autoriserede klinisk tandtekniker Niels Lauge Laugesen, der åbnede sine døre for første gang i 1970. Klinikken har igennem årerne, været i en rivende udvikling med de nyeste fremstillingsmetoder, og har et meget tæt samarbejde med et utal af tandlæger i omliggende nabobyer.

Aut. Klinisk Tandtekniker Lise-Lotte Laugesen har været på klinikken i 24 år, og startede på klinikken i 1998. Hun overtog klinikken ved et generationsskifte i 2018.


Hos os er du som patient ALTID i fokus, og vi udarbejder en skræddersyet behandlingsplan, der passer lige netop til dig og din økonomi.

Vi har stor erfaring i meget omfattende behandlinger, hvor smilet rekonstrueres efter gamle billeder og ønsker. Det gøres ved i første omgang at lave en tandopstilling i voks, så hver enkelt tand kan tages af og rettes til direkte i munden. Dette giver dig, som patient, mulighed for at vurdere, hvordan slutresultatet bliver. Der laves ikke noget færdigt før du, som patient, har godkendt det kosmetiske resultat.


Klinikken har over 30 års erfaring med implantatbehandling og omfattende tandudtrækningsbehandlinger, hvor hele det naturlige resttandsæt trækkes ud og der indsættes en immediat tandprotese samme dag. Man kommer ikke til at gå uden proteser, som man gjorde i gamle dage.


Sammen udarbejder vi et flot og naturligt resultat, hvor du får smilet tilbage.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tandproteser

Vores klinik i Vallensbæk Strand

Behandlingstol